Costa del Nord-Atna

Publisert 26.07.2020 09:43

20 0725 vinstra2 - Oss er her på "Camp Caos" på fjerde året, kan de tre familiene fra Vinstra fortelle fra stranda i kanten av Nord-Atna. Og med åtte barn og seks voksne blir det liv i leiren. De yngste leker seg i den fine sanda mens de to ungdommene tar en avvekslende tur der de staker seg oppove elva og surfer ned att. Og mens damene "holder fortet", kan kara dra og fiske. Der fiskes det med flue og de kan fortelle om krevende fiske i den lyse elvebotnen og med en hefig kanotrafikk. 
20 0725 Vinstra 1
Kanotur
- Vi oppdaget denne plassen på en ordnær kanotur og bestemte oss for å prøve dette stedet, dvs. at det førtse året låg vi lit lenger nede. Men så oppdaget vi denne stranda og da var vi ikke sene om å flytte hit neste år. - Vi lgger her en 2-3 dager knyttet til helga og her er det topp å være, i alle fall i solskinn slik at ungene kan få boltre seg på stranda, er den klare meldinga som gis.

Mye brukt
Og mens gjengen fra Vinstra losjerer i nedkanten av stranda, losjerer tre familier ( Camp Moen) i den øvre enden. De er på sin årlige "dagscamp" der de pleier å kombinere grill og kos med kanotur. Men i år var det ingen kanoer ledig på utele slik at det vart en tur direkte hit. Konklusjonen ble vel nærmest den at her var det bare å blinke ut helgneste sommer og forhåndsbestille. Men så var det dette med været da. Slike opplegg krever finvær, rett og slett.
20 0725 caping MoenH.S.