Foran Fossedagene: Unni Fladsrud Vold kommer til markedsplasen med sine akvareller

Publisert 22.08.2017 07:00


Akvareller av Rondane

Unni Fladsrud Vold har lang fartstid i Sollia, snart 60 år. Familien fra Hamar har hatt hytte her siden sist på 1960-tallet. Gjennom sine bilder viser hun sterk innlevelse i sollianaturen, og kanskje er det skiftningene av lyset og vekslingene av årstidene i Rondane som er blant det som opptar Unni mest, og som hun gjerne maler i akvarellteknikk.  

 Unni har gått på kurs hos mange profesjonelle og andre kunstnere som Trond E Indsetviken, Lars A Persson, Torgeir Schjølberg, Morten Gjul m f.

 Hun har deltatt på flere utstillinger, som i Galleri Gaalaas, Grette Galleri, Døla atelier, Gjøvik gård, Skarnes Kunstforening og medlemsutstillinger i Hamar Kunstforening.

Hun har vært med i malerfellesskapet Atelier Ovenpå siden starten i 2007 som i flere somre har hatt utstilling på Domkirkeodden. Unni skal i februar 2018 stille ut i Holmsbustuene Galleri i Holmsbu, Hurum. Der har for øvrig en annen hedmarkskunstner nå utstilling av tovede bilder.

 Unni Fladsrud Vold er medlem i Nordiske akvarellselskap og ble i 2012 juriert inn som medlem av NFUK, Norsk Forening for uavhengige kunstnere.BB.