Konserter om Vidar Sandbeck

Publisert 09.04.2018 20:46

1-18 0409 konserter Vidar Sandbeck"Det nærmer seg nå premiere på "Til deg - Vidar Sandbeck"Corvus Corax med musikervenner setter opp en konsertkabaret med Vidar Sandbeck-viser i anledning 100 års-dagen for hans fødsel.
- Vi har øvd jevnt og trutt siden september 2017, og gleder oss virkelig til å presentere våre tolkninger av Sandbecks viser. Det har vært en vanskelig prosess å plukke ut repertoar, men vi håper vi har valgt et knippe sanger som faller i smak hos publikum, sier Wenche Myrvang Tangen, leder i Corvus Corax. 

 Solid støtte
- Vi har fått med oss Tjeerd Bakker på piano og Astrid Hem på cello. Tjeerd er pianolærer ved Stor-Elvdal kulturskole, og brukes veldig mye som organist. Videre er han en av lederne for Midt-Østerdal solistkor, der også to av koristene i Corvus Corax deltok. Astrid Hem brukes ofte til ulike spilleoppdrag, både som akkompagnatør og i opptredener ellers. 


Habile musikere
Koret har også egne habile musikere, Tanja Vaaler på fløyte og Per Oddvar Modal på trekkspill. Koret stiller også med egne solister: Ellen Marie Tangen, Rønnaug Fossum Andreassen, Thor Iversen og Wenche Myrvang Tangen. Og så krydrer vi det hele med litt skuespilleri, framført av
Tove Eggen Hoffstad.

Tre forestillinger
Vi gleder oss virkelig til å treffe dere som kommer og hører på oss, og spiller 3 forestillinger rundt omkring:

14.4.18 kl 12.30 - Sandbeckkafeen, Rena
15.4.18 kl 16 - Fossehuset, Sollia
19.4.18 kl 19.30 - Gamle Koppang stasjon, Koppang

H.S.

 

Velkommen skal dere være!"

 

Mvh Wenche