Hestetilbudet på Atnlien

Publisert 07.07.2020 10:17
profilbilde facebookHer kommer litt informasjon om Atnlien - Inn på tunets  hestetilbud 2020
 
1 times tur;
Vi tilpasser turen etter ferdigheter. 
Aldersgrense 6 år. Barn under 15 år må ha en enkel ridetime først.
 
30 minutter ridetime for forberedelse til tur; . Aldersgrense 6 år.
Vi øver på å mestre hesten under ridning. Øver på balanseøvelser for å mestre ridning i ulendt terreng. 
 
20 minutter leietur for barn:  
Foreldre må være med. 
 
Heldagstur: Vi åpner for heldagstur fra og med 22.06. Her rir vi fra gården og opp i fjellet, med utsikt til blant annet Sølenkletten, Rondane, Gravskarhøgda. Vi spiser lunsj på Sjølisetra for deretter å ri hjem igjen. Rytter må mestre ulendt terreng med hesten og ha god balanse. Utover det tilpasser vi turen etter ferdigheter ift skritt, trav og galopp. Dette er en fantastisk fjelltur på 5-6 timer . Maks 2 ryttere, aldersgrense 12 år ifølge med voksen. Uten voksen, aldersgrense 15 år. Gi beskjed ved bestilling om eventuelle matallergier. 
 
Kjøring med vogn, maks 10 personer. Ca 50 minutter. Fin tur med utsikt mot Rondane. 
 
Kjøring med slede (vinter);  50 minutters tur med fin utsikt mot Rondane. 850kr for turen+ 50kr pr person. 
 
Kjøring med slede på ettermiddag/kveld med fakler (vinter)
 
Hestene våre er turhester av rasen dølahest, fjording, nordlandshest/islandshest og shetlandsponnier. Vi har 7 hester med stort og smått på stallen. Ta kontakt ved bestilling, så planlegger vi tur utfra nivå, alder og antall personer. 
 
Ved ridning er det påbudt med hjelm, barn/ungdom under 16 år må også bruke sikkerhetsvest. Dette kan lånes på stallen. Vi er forsikret i Gjensidige, men det anbefales egen forsikring som dekker skade ved hesteaktiviteter. Vi tar hensyn til all nødvendige smittevernregler ift covid-19.
 
Ved bestilling; kontakt Tine Uglem Dirdal på tlf 92687130, atnelien@gmail.com eller via Facebook; Atnelien- inn på tunet.
 
H.S.