Snart klart for Breisjøfestivalen

Publisert 17.07.2018 15:21

 Festival for sjette gang:
 
I helga blir det liv i Alvdal Vestfjell når Breisjøfestivalen arrangeres ved foten av Sølnkletten.1-17 1031 BreisjøfestivalVertskapetHovedLes hva arr skriver:

Festival i Alvdal Vestfjell

 20.-22. juli inviterer Anne Marit og Halvor Skjøren for sjette gang til festival på Breisjøseter. Vertskapet håper på over 500 festivalgjester og god stemning i løpet av helga.

 I år er det Baksida, Monkey Business, Randi Marie og Tæladylju som skal stå på scenen. I tillegg blir det aktiviteter for barna, gode turmuligheter og ikke minst god mat.

 De lokale heltene i Tæladylju har drevet med buskspill her når det har vært festival tidligere, men nå skal de inn i teltet og spille opp til fest. Det blir moro! sier Halvor Skjøren. Baksia gjester festivalen for andre gang og sier i en videohilsen til festivalens facebookarrangement at de gleder seg stort og skal spille både nye og gamle låter. – Vi regner med bra trøkk på danseplattingen på lørdag med både Monkey Business og Baksia, sier Skjøren.

 

     Breisjøseter turisthytte ligger i Alvdal Vestfjell.

     Baksida, Monkey Business, Tæladylju og Randi Marie skal stå på scenen.

     Gourmetkokk Håkon Magne Skjøren skal stå ved festivalgrillen.

     www.breisjoseter.no 

 En festival for alle

Breisjøseter ble kåret til artigste barnehytte av folket på ut.no i 2014, og også når det er festival er det mye artig å finne på for barna. Det blir robotverksted, tur til bjørnehula, natursti, kanopadling, trampoline og spill.

 Det robotverkstedet kan bli skikkelig artig for ungene, tror jeg. De skal lage sin egen robot i papp og får bruke fantasien. Spørs om kanskje det blir litt robotdans også, da, sier Skjøren.

 Deilig fjellmat

Anne Marit Skjøren byr på deilig fjellkost til både middag og frokost. I tillegg skal Håkon Magne Skjøren stå ved festivalgrillen og lage “gourmet-nattmat”.

 – Det er noen som blir litt overraska når det for eksempel er entrecote marinert i rabarbra og ingefær, med puré av soltørket tomat, fetaost og kapers i lefse som står på menyen når de skal ha nattmat, men det blir jo veldig godt mottatt, sier Håkon Magne Skjøren.

 I tillegg serveres Atna bryggeris Breisjø-øl, så det skal bli lokal og god både drikke og mat.

Adkomst

Turen inn til Breisjøseter er fin for både voksne og barn. Raskeste atkomst er langs de merkede stiene fra Flatseter i nord, men det er ikke mye lenger fra Sjølisætra i Atndalen og bare litt lenger fra Atnasjø kafe ved Fv27, Sollia. Fra Sjølisætra kommer man helt inn med sykkel. Utstyr og telt kan fraktes inn med transport, og dersom det er behov for persontransport kan det bestilles.

 

– Vi håper så mange som mulig tar turen på festival i år, sier Halvor Skjøren. Det blir alltid god stemning og bra liv her oppe når det er festival.

 

Kontakt:

Håkon Magne Skjøren: 91836330

Halvor/Anne Marit Skjøren: 62493917

 

PROGRAM

Fredag 20.juli

17.30 til 19.00 Middag (tallerkenrett) av Anne Marit Skjøren

21.00 til 23.00 Åpning av ”Grillen” med Håkon Magne Skjøren

21.00               Tæladylju spiller i teltet

 

Lørdag 21.juli

08.30 til 10.30 Festivalfrokost

12.00 til 16.00 Åpning av ”Grillen” med Håkon Magne Skjøren

17.30 til 19.00 Middag (tallerkenrett) fra Anne Marit Skjøren

19.30 til 01.00 Musikk fra scenen

Monkey Business,

Baksia samt vokalist og låtskriver Randi Marie

 

Breisjøbaren er åpen fra 12.00-01.00 og Grillen holder også åpent fra 21.00 og utover.

 Søndag 22.juli

08.30 til 10.30- Festivalfrokost

 

H.S.