Treningsskyting og storviltprøver 2020

Publisert 08.07.2020 09:15
22 0509 Sollia skytterlag emblemHer kommer datoer og mannskapsliste for treningsskytinger og oppskytinger i år. 26.juni, 5.juli, 7.aug, 16.aug og 28.aug.


Vi håper at mange ønsker å trene litt og få testet våpenet før jakta i høst, selv om ikke kravet om obligatoriske skudd og storviltprøva gjelder for de fleste av oss i år.

Med dette støtter dere også Skytterlaget som mister en god del økonomisk pga dette i år. Vi håper og oppfordrer også at flest mulig betaler medlemskontingenten til Skytterlaget selv om de ikke tenker å skyte noe i år.

 

Ansvarlige og hjelpemannskap bytter seg imellom om det ikke passer. Det bør i praksis holde med 2 stk ansvarlige pr skyting i år. Men møt opp å skyt! (oppmøte med skyttere er usikkert i år, så kanskje ta med eget våpen for å trene litt?)

Nytt av året. For de som skal dokumentere treningsskudd og oppskyting kan dere laste ned appen fra Miljødirektoratet  «Min jegerdokumentasjon» eller vi fyller ut vitnemållapper som før.

 

Skytterne velger selv hvordan de vil trene og antall skudd de vil skyte og avtaler med sekretariatet og standplassleder hva som er ønsket.

Vi skyter på elektronikk 100m. 2 stk rundskive og 2 stk rensfigur. 300m har vi elektronikk 1 stk rundskive. Elgen har noen tekniske problemer, men vi håper å få den på beina igjen snart.

 

Kaffe og ammunisjon har vi også!

 20 0710 mannskapslister
Er du på facebook kan du lese mer på skytterlagets hjemmeside her

 

   

 

H.S.