Bjørkebollen informerer foran nytt driftsår - avhengig av kontingenten

Publisert 18.11.2019 16:15

Bjørkebollen logo_Side_1-001Bjørkebollen Turforening.informerer her om kontingent 2020 og vedlegger også et infoskriv som forklarer situasjonen for Bjørkebollen Turforening.

_DSC805010Vinteren er på gang i Sollia og det er igjen på tide å sende ut informasjon fra Bjørkebollen Turforening med oppfordring om innbetaling av støtte til løypekjøring. Styret i Bjørkebollen Turforening ønsker å uttrykke en stor takk til alle som har støttet og som fortsatt kan tenke seg å gi støtte og bidrag til glede for fellesskapet.

Les vedlagt infoskriv her..

aki 1Kvalitet koster.
Bjørkebollens driftskostnader må dekkes av bidrag fra brukere, hytteeiere, fastboende, kommune og næringsliv. Med tanke på planlegging av ressursbruken gjennom vinteren, er det særs viktig at denne støtten gis nå i starten av sesongen!!   

Betale kontingenten

Ved å betale kontingenten for 2020 på kr. 500,- til konto 1822 36 50623, er DU med på å påvirke løypetilbudet i Sollia. Merk innbetalingen med fullt navn og navn på hyttefelt eller bostedsadresse. Vi ber om at innbetalingen finner sted innen 31. desember 2019.   

Med håp om gode snø- og skiforhold samt ønske en riktig God Jul og et fredfullt og aktivt Nytt år!

Kjenner du skigåere og venner av Bjørkebollen Turforening som ikke mottatt dette infobrevet er vi takknemlig om du videresender dette samt sender over e-post adressen til oss.

Vennlig hilsen,
Bjørkebollen Turforening
Rondeveien 875
2477 Sollia
bjoerkebollen.turforening@gmail.com
Sigmund Dale