Corvus Corax på offensiven som aldi før

Publisert 14.08.2018 13:47
1-18 0814 bilde Corvus Corax
 Vårt eminente kor Corvus Corax endrer på øvingsolkal til Atna Grendehus. Dette fordi de har mange medlemmer helt ned til Koppang/Trønnes.
Og med sin meget dynamiske leder Wenche Myrvang i spissen gir de seg sjøl utfordinger, denne gangen med prosjektet "We go to the movies"

Nytt prosjekt

Corvus Corax flyr inn i koråret 2018/2019, med nytt satsningsprosjekt - "We go to the movies", med berømt filmmusikk fra ulike tidsepoker. Vi samarbeider med Tjeerd Bakker og den historiske kafeen Kjøkkenveien 3 om en "helaften" med mat og musikk våren 2019. Vi har opp gjennom årene sunget mye forskjellig, og i mange anledninger, og det har vi tenkt å fortsette med. 

Corvus Corax teller pr dato 15 medlemmer, i alderen 13 - 80. Vi har nå medlemmer på hele strekningen fra Atnbrua til Koppang/Trønnes. Vi ønsker å vokse enda mer og trenger spesielt flere mannsstemmer, men det er fint også med tilskudd i de andre stemmegruppene. Vi er pr i dag et trestemt kor, med to damestemmer (sopran/alt) og en mannsstemme (baryton). Men dukker det opp 2-3 herremenn med stemmer som går litt ned i dypet, er sjansene store for at vi også kunne blitt et firstemt kor for første gang i historien. 

Vi tilbyr kaffe, sangglede og en stol. Vi ler mye og ofte og har et tvers gjennom trivelig og sosialt miljø med lav dørstokk.

 

Åpen øvelse

Torsdag 23.8.18 kl 19.15 - 21.45 har vi Åpen øvelse på Atna Grendehus

Her har du muligheter til å stikke innom, få informasjon og kjenne litt på stemningen. Vi vet at mange der ute synes at dette med kor er skumle greier, og nesten alle vi spør sier: "Åh, nei, jeg kan ikke synge jeg, synger bare i badet, og en musikklærer jeg hadde en gang sa at...." Vi vet om alt det der, mange av oss har vært der selv, men ha nå litt tro på oss, at det går seg til, etter noen øvelser angrer de fleste ikke på at de trådte over den dørstokken de trodde var så høy. Og enda mindre skummelt blir det om du tar med deg en venn. 

 

Nytt øvingslokale

Atna grendehus - kafeen blir vårt nye, faste øvingslokale. Vi vokste ut av vårt gamle øvingslokale i Sollia, og har inngått avtale med Atna grendehus, om å få leie kafeen der. Hver torsdag kl 1915-21.45 samles vi der for å glede oss over ord og toner, streve med vanskelige notelinjer, og drikke kaffe/te mens skravla skaper rimelig høyt lydnivå i pausen. 

Hjertelig velkommen skal du være!"

 

 

H.S.