Hans er sjef på markedsplassen

Publisert 30.08.2017 07:00

Info om markedsplassen
Lørdag 2. september 10.00-17.00 er markedsplassen på Jomsborg åpen for salg fra boder, telt, stativer, bord og andre innretninger.
Hver utstiller/bodselger må selv ha med seg det utstyret som trengs.

Ikke strøm
Det er dessverre ikke mulighet til å koble seg til strøm da anlegget på Jomsborg ikke er dimensjonert for det. 

Organisering
Arrangøren tar sikte på å merke opp på forhånd hvor de enkelte selgere skal stå. Så langt vi kan skal vi prøve å etterkomme ønsker om konkret plass på Jomsborg og aktuelle naboer. Imidlertid vil vi som organiserer markedet plassere bodene slik at det blir en spennende opplevelse for publikum å vandre markedet rundt - forhåpentligvis med stigende kjøpelyst. Ja, vi tenker oss å legge til rette for at det er fristende å vandre gjennom markedsområdet flere ganger.

Hans Bondal sjefen på markedsplassen

Hans BondalHans Bondal vil sammen med Ellen Marie Tangen ha bod på markedet, og vil dermed være til stede fra morgenen av og hele dagen til ende, (telefon 909 69 518). Hans har lang og omfattende erfaring som deltaker med salgsbod full av fristende, kortreist (2 mil), lokal mat (fra Øverdalen).

 

Ellen Marie og HansHans og Ellen driver Sollia Prestgård som de overtok i 1983. Hans er født og oppvokst i fjellgrenda Bondal i Telemark, er skog- og utmarkstekniker, og har vært fjelloppsyn i Sollia i mange år. I den stillingen fungerte han også som sekretær for Atna fiskeforening og Sollia viltstellområde. Han ble i 2014 leder av Norsk seterkultur. Nå driver Hans med gårdsbruk nesten på heltid.