Sparebanken 1 Hedmark sponser

Publisert 19.08.2016 07:00
Fra v. geir Schølberg, Helge Listhaug fra Sparebanken hedmark og Hans Sollid, markeds- og mediaansvarlig i Fossedagene i Sollia

 Sparbanken 1 Hedmark sponser pris til årets unge talenter

Under Fossedagene utdeles en egen pris til unge talenter. Prisen er på kr. 15.000, og det er inngått avtale med Sparebanken 1 Hedmark som går inn som sponsor for denne prisen i år. I fjor var det Ingvild Blæsterdalen fra Røros med sterke røtter i Folldal som fikk denne gjeve prisen sammen med komponist, felespiller og folkemusiker Einar Olav Larsen fra Verdal.

– Prisen til unge talenter er innstiftet av Fossedagene for å oppmuntre og synliggjære unge talenter innen ulike musikksjangere og vise at vi i Sollia har  ”auger” og oppmerksomhet mot de nye slekter, sier Jo Øvergaard i programkomiteen for årets Fossedager. - Ekstra geledelig er det derfor at vi har fått med oss Sparebanken 1 Hedmark på laget, sier han.

Passer

- Dette passer veldig godt til vår filosofi om å bidra med noe som er rettet mot yngre talenter. Vi er jo fra før sterkt inne i idrett, nå også innen andre sjangere, sier regionbanksjef Geir Schølberg og sponsoransvarlig Helge Listhaug i Sparebanken 1 Hedmark.
H.S.