Stor 100års jubileumsmarkering for Solvang

Publisert 03.05.2019 21:52

1-IMG_1868-001- Søndag 4. august smeller vi til med ei skikkelig 100 års jubileumsfeiring for lokalet vårt her i grenda, Solvang, sier Ellen Marie Tangen, full av energi som vanlig. - Det blir et dagarrangement for hele familien som innledes med en rundtur i området rundt Solvang. Deretter blir det en solokonsert inne med Tove Hagen men med servering i telt ute. Dagen bygger seg opp mot avslutningsfesten med det kjente orkesteret Majorstuen. 
Et annet hovedinnslag denne dagen er lanseringa av de to bøkene som Berult Waagan skriver om lokalet Solvang og ungdomslaget "Solliværingen".

Klosett
Ett av formålene med denne jubileumsfeiringa er å skaffe midler til bygge klosett inne slik at den gamle og erverdige gammeldassen kan få sin etterlengtede avløsning. - Vi har fått 25.000 kr. fra Stor-Elvdal kommune til dette formålet. De har også støtttet sjølve jub.arr. med 5.000 kr., sier Ellen Marie.

Trenger hjelp
- For å dra dette for oss store arr. trygt i land, trenger vi dugnadshjelp, så jeg ber om at interesserte melder seg til meg, sier Ellen Marie.

H.S.