Ridekurs på Atnlien

Publisert 07.10.2020 17:51
20 1007 Inn på tunet ridekurs- Gårdsleir i høstferien uke 40 -41, ble en suksess, sier Tine Uglem Dirdal i Atnlien Inn på tunet. Totalt har 15 barn til nå vært innom dette opplegget med riding, stell av hestene og leik med hundene på garden som hovedingredienser, sier Tine.
- Erfaringene så langt er veldig positive med bare gode tilbakemeldinger. Vi har fått mange innspill og gode råd under vegs her for hvordan vi skal utvikle dette videre, sier hun.

Utover høsten
- Her fortsetter vi med avlastingshelger innenfor "Inn på tunet"-konseptet to helger pr. mnd. Videre blir det et kurs 24.-25.oktober i stelle av hestehover.

Videre
- Jeg åpner også for muligheter for at foreldre som ikke bor sammen med barne sine, kan komme en eller flere dager for å oppleve tilrettelagte aktiviteter sammen med barna sine på "Inn på tunet", forteller Tine Hun kan bekrefte at det allerede har skjedd så mye at hun nå må konsenterer seg om å ta bare en ting om gangen. - Hovedsaken nå framover blir bl. a. å markedsføre dette ovenfor kommunene, sier hun.
H.S.