Stor påskebasar

Publisert 14.04.2022 11:45
22 0413 Sovangbasar 1Gårsdagens påskebasar på Solvang føyde seg inn i rekka som meget vellykket. Stint med folk - det måtte settes inn ekstra stoler - og som vanlig godstemning. Basaren er et kjærkomment treffsted i påska der alle kan benytte anledningen til å treffe gamle kjente, kanskje var det et år siden sist, og samtidig kunne sette seg ned med en kaffekopp og delikate kaker og nyte stunde og nærheten i fred og ro.
22 0413 Basar Solvang EFMTrøkk
Og under trekninga er det skikkelig trøkk der gevinstene fordeles eter innsats og flaks. All konsentrasjon er rettet mot ttrekninga og Ellen Marie og hennes stab avvikler det hele på rekordtid. Og uansett hvor dårlig du hører, børes navne fram av en bølge av hjelpere. 
Rikt gavebord 
Komiteen hadde som i alle år før gjort en grundig jobb med å samle inn gevinster. Og barnebordet og aktiviten rundt det bare bekreftet det gledelige; at det her var mange lokale aktører i sving. Det lover det beste.
Byggestart
- Vi håper endelig å komme i gang med bygging av toilett i den gamle garderoben, sier Ellen Marie Tangen, Solvangs "over alt - alltid". Vi har jo fått et tilskudd fra Stor-Elvdal kommune som vi kke har brukt, men nå legger vi dagens basar og tidigere basarerb i potten og håper på komme i gang i sommer.
Framover
- Vi kan notere en fin pågang for å kunne leie Jomsborg til ulike anlledninger framover, og det er gledelig, sier Ellen Marie. - Det er jo viktig at huset brukes.
22 0413 Solvangbasar 2
H.S.