Bruksanvisning

Publisert 11.03.2023 11:06

Mange spør om hvordan de best kan sende stoff til sollia.net. For eksempel hva slags format og oppsett de skal bruke. Svaret er ganske enkelt: Send bilder og tekst på e-post til post@sollia.net på samme måte som du gjør til andre mottagere.

De fleste bruker jo mobil og det eneste du trenger å tenke på, er å sende "faktisk størrelse" av bildet hvis mobilen spør om det. Når det gjelder tekst, kan du enten legge ved et Word-dokument eller skrive direkte i e-posten. Bilde og tekst kan gjerne sendes i to forskjellige e-poster. Det viktigste er at du IKKE lager et fancy oppsett med skrifttyper, avsnitt og lignende. Systemet til sollia.net er ganske gammelt og det skjønner seg ikke på alt dette nye. Vi har fått inn flotte artikler med super layout, men når vi prøver å legger det ut, blir det helt uleselig, særlig på mobilversjonen.

Når du sender inn noe, er det helt OK å skrive i stikkordsform så syr vi det sammen før det legges ut. Hvis det er bilder, er det fint å ha med hvor og når det er tatt og eventuelt navn på de som er på bildet.

Ellers vil vi minne om at "ingen nyhet er for liten" for sollia.net. Om ikke lenge er det vår og da ønsker vi for eksempel å få beskjed om den første linerla eller hestehoven.
 
mobiltelefon