Fosseprisen 2014

Publisert 08.09.2014 00:46

Atnbrua_1Utdeling av årets Fossepris er alltid et høgdepunkt under Fossedagene. Beate Eriksen leste begrunnelsen - og møtte prisvinneren som (sjølsagt) var travelrt opprtatt med gjøremål på Jomsborg. Men han kom etterhvert og fikk damnål i sølv , diplom av ordfører Even og varm og lang applaus fra det store publikummet..
Her er begrunnelsen:

Fosseprisen er innstiftet for å gi heder, for å ære og hylle den verdige prismottakeren. Vise at vi ser innsats og virke for felleskapet.

Ros og oppmuntring bør være et mantra for oss alle sammen . Framsnakke og anerkjenne. Sjå de som fortjener godord sagt i nærvær av mange. Nettopp slik som her i dag.. Ros og gode ord skal være en av våre merkevarer, noe som bærer ut herifra, her vi lever, midt i væla. (Slike mennesker finner vi, som tidligere priser har vist, her i bygda, men og langt utafor Sollia)

Så om årets prismottaker  

 

Grunnleggende

 

Arbeidsom og service innstilt - alltid

 

 

Sambygding - alltid: vært en ressurs for fellesskapet i bygda

 

 Alltid til stede når viktige veivalg for bygda skal drøftes.

  

Kremmar: – satsing  har gitt mange lange arbeidsdager. Drift og service til beste både for bofaste og tilreisende. Vi har gjennom han en flott nørbutikk som går utapå de fleste både mht utvalg, varekvalitet og åpningstider.

 

 

Og hva mer For 100 år bygde vi et flott forsamlingshus og kallte det Jomsborg. 50 år etterpå bygde de på «Nysalen

 

Fortsatt satses det på vårt felles storstue. Nå står det slik i stand at at amnge vil bruke det og gjerne trå bryllupsdansen der.

 

Men slikt bygges ikke av seg sjøl. Ildsjeler trengs!

  

Jeg vil be Jørn Sverre Lien komme fram hit