Trenger statister

Publisert 05.03.2022 09:03

22 0305 filmstatisterDen norske Filmskolen trenger statister til et filmopptak i Fossehuset onsdag 9. mars fra kl. 18.15.
Det er spørsmål etter kvinner i alderen 20-70 år. Det utbetales et honorar på. kr. 400. 
Her er det en unik mulighet til "å gå til filmen" !

Ill.foto fra Den norske filmskolen

Nedenfor kan du lese henvedelsen fra Den norske filmskolen. som forklarer bakgrunnen:

"Det som vil bli" er en eksamensfilm fra Den norske filmskolen. Den handler om den unge kvinde Signe, som forsøger at finde sin vej i en verden, der vil låse hende fast og definere hvem og hvad hun skal være. Filmen foregår i tre dele, fordelt på forskellige tidsperioder. Den første del, som vi allerede har filmet på Hamsuns skrivestue og på Ryeng Skole i Grimsbu, foregik på 1875. Del 2 som er det næste vi skal filme i Sollia foregår i nutide. Den skal spilles ind i Fossehuset på Vannbruksmuseet, som vi har lavet om til en rig kvindes hus. Del 3 som vi filmer i Folldal Gruver foregår i en nær fremtid.
Vi trænger statister til en festscene i nutidsdelen i Fossehuset onsdag d. 9/3 fra klokken 18:15 og de næste fire timer frem. Vi trænger folk til at være festgæster klædt i deres fineste dress til en cocktail fest, både mænd og kvinder fra 20-70 år. 
Det er honoreret med 400 NOK og en gøy og spændende oplevelse. Og en ordenligt spand med taknemmelighed fra hele crewet.