Fullt hus og stormende jubel

Fullt hus og stormende jubel

Styret i Jomsborg ble nok tatt litt på senga da det rant inn med folk på torsdagskvelden. Hele 113 deltagere på pubquiz var over all forventning!

Mens arrangørene jobbet hardt for å ordne nok plasser i det fullstappete lokalet, ble det tid til å gjøre stas på dagens jubilant, Ole Anton Brænd. Hele salen stemte i og hyllet Ole Anton med bursdagssangen, kanskje ikke så vakkert, men veldig godt ment.

Så ble det alvor og quizen kunne starte. Quizmaster Håkon Edvard Nesset presenterte spørsmålene ispedd vittigheter som dempet prestasjonsangsten, men slo kontra med et djevelsk smil hver gang han kunne lese opp et vanskelig spørsmål; "hvor mange vers er det i salmen "Påskemorgen slukker sorgen?"

Gruble, gruble; noen spørsmål var ekstra vanskelige: "Hvilken farge har tunga til sjiraffen?"

En streng, men rettferdig jury i arbeid. Å rette 29 besvarelser á 36 spørsmål er en krevende jobb.

Det var premier både til de beste lagene og trøstepremier til de som kom på sisteplass.

Stein Kjølhamar mottar 1. premien, et gavekort fra Joker Atnbrua på 1600 kr, på vegne av laget sitt. Her gratuleres han av Lars Kristian Moen, styreleder i Lokalet Jomsborg.

Lars Kristian var storfornøyd med oppmøtet og ikke minst med den kjempegode stemningen som rådde. Han har imidlertid et lite ønske: Styret i Jomsborg ønsker å skreddersy opplegg som folk vil komme på. Det er frustrende å legge ned mye arbeid på arrangementer som nesten ingen er interessert i, derfor vil han svært gjerne ha innspill. Hva slags aktiviteter kunne nettopp du ønske deg å delta i på Jomsborg? Send enten en mail til post@sollia.net eller ta direkte kontakt med en i styret: Lars Kristian Moen, Jørn Sverre Lien, Anne Lene Wang, Gjermund Brænd eller Odd Kjølhamar. - Alle innspill vil bli mottatt med takk og godt humør!