Ganske skummelt på halloween

Ganske skummelt på halloween
Berit Brænd leser fra "Heksene"

Halloween var tema på hobbykvelden på Sollia skole denne måneden. Da måtte det skapes litt skummel stemning og Berit Brænd gjorde sitt beste for å skape uhygge. Hun hadde kledd seg ut som lærer og truet med å snakke om transitive og intransitive verb! Da gikk det et kaldt grøss gjennom forsamlingen, men stemningen letnet betraktelig da hun i stedet begynte å lese fra "Heksene" av Roald Dahl.

Mange unger, hekser, spøkelser og tigre hadde møtt opp for å være med på skattejakt, skummel eventyrfortelling og for å spise halloweenmat.

Menyen besto av mumiepølser og gelé med blod- eller slimsaus.

Vesle Frøya Brænd hadde gjort sitt beste for å se litt skummel ut, men var slett ikke redd så lenge mormor, Inger Bente Simonsen, var i nærheten.

De populære hobbykveldene på Sollia skole foregår den første onsdagen hver måned fra 17.00 til 19.00. Det er Ida Heier Ruud, Berit Brænd og Sigmund Nerby, de tidligere lærerne på Sollia skole, som har tatt opp tråden med hobbykvelder for ungene. Formålet er å gi dem en felles møteplass nå som de går på forskjellige skoler. Det er viktig for å opprettholde samhold og engasjement i bygda og er også en trivelig arena for foreldrene. På hobbykveldene kan de voksne både være med å bidra og møtes over en kaffekopp.

Foto: Einy Brænd