Ledig jobb i Sollia barnehage

Ledig jobb i Sollia barnehage

På grunn av kommuneøkonomien har det en tid vært usikkerhet rundt Sollia barnehage, men nå er driften av barnehagen vedtatt lagt inn i kommunens økonomiplan 2024-2027 og driften er sikret i 4 år framover. Barnetallet i Sollia øker og barnehagen trenger flere medarbeidere. Stor-Elvdal kommune søker etter en barnehagelærer eventuelt en barne- og ungdomsarbeider. Søknadsfristen er 15. desember.


Om stillingen

100 % fast stilling som barnehagelærer i Sollia barnehage i Stor-Elvdal kommune. Stillingen er ledig for snarlig tiltredelse.

Vi søker en barnehagelærer med god faglig kompetanse, tydelig engasjement, evne til å jobbe selvstendig og med fokus på aktivt uteliv. Sollia barnehage er en liten barnehage med én avdeling, lokalisert på Atnbrua i Sollia. Vi har tre stillingshjemler i barnehagen, 2 pedagogstillinger og 1 fagarbeiderstilling. Du vil derfor bli en del av et lite, men sterkt team. Barnehagen ligger idyllisk til med vakker natur som nærmeste nabo, her har vi en helt unik mulighet til å bruke naturen som læringsarena. I år har barnehagen Vennskap og inkludering, og Natur og uteliv, som satsningsområder. Som barnehagelærer i Sollia barnehage vil du ta stor del i planlegging, organisering og gjennomføring av barnehagens arbeid sammen med pedagogisk leder. I Sollia barnehage tar vi leken på alvor! 

Det kan vurderes å ansette barne- og ungdomsarbeider i fagarbeiderstilling (i midlertidig stilling) dersom vi ikke får kvalifiserte søkere til stillingen.

Den som tilsettes må fremlegge gyldig politiattest før tiltredelse i stillingen.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist: 15.12.2023 Arbeidsgiver: Stor-Elvdal kommune Sted: Sollia

Hele stillingsannonsen finner du her

Atnbrua