Sollia lanseres internasjonalt

Sollia lanseres internasjonalt

Mange drømmer om å flytte til en liten plass med nærhet til naturen, men på internett er det vanskelig å finne fram til de fineste stedene. Freysta.com har som mål å øke tilflyttinga til bygder over hele landet og lanserer nå en internasjonal portal der man enkelt kan finne sitt "drømmested". 44 små steder fra Agder i sør til Finnmark i nord er representert i portalen, og vi er rimelig stolte over at Sollia er med blant disse.

I september i fjor tok grunnleggeren av Freysta, Marion Solheim, kontakt med sollia.net. Hun hadde kommet over oss på nettet, falt for den vakre bygda, og ville ha oss med på prosjektet. Det kunne vi ikke si nei til, og nå er det en realitet.

Konseptet på freysta.com er å matche folk med riktig bygd. På nettsida krysser man av på hva slags kriterier som må være oppfylt for at et sted skal være aktuelt, og får opp ei liste med bygder som matcher. Krysser man for eksempel av på at man vil ha fjell, mulighet for jakt, barnehage, sangkor og matbutikk, dukker Sollia opp som forslag.

I portalen finnes det også god informasjon om hvordan og hva som skal til for å flytte til Utkant-Norge. Om dette får flere til å flytte til Sollia gjenstår å se, men det er jo lov å håpe!