Vil du støtte sollia.net?

Vil du støtte sollia.net?
Webkameraet påskeaften 2024

I alle år har sollia.net vært et felles dugnadsprosjekt. Vi har aldri hatt ambisjoner om å være en profesjonell medieaktør, men basert oss på innlegg, bilder og tips fra glade amatører som har et hjerte for Sollia og bygdene rundt. Vi har likevel fått en sterk posisjon som et troverdig og seriøst organ, og når det kreves, et viktig talerør for Sollias interesser.

Vi tror at sollia.net har bidratt til å styrke fellesskap, identitet og stolthet, og at det har vært en forutsetning for at vi fortsatt er ei levende bygd. 25 års frivillig arbeid har løftet fram lokalsamfunnet langt utover de geografiske grensene, og vi har mangedobbelt flere lesere enn antall innbyggere.

Sollia.net kommer til å fortsette i samme spor så lenge dere som følger oss, sender inn stoff og tilbakemeldinger, men vi vil ikke underslå at det koster kroner å opprettholde nettstedet. Det er utgifter til drift av webkamera, plattform, domene og e-postkonto som redaksjonen betaler fra egen lomme. Derfor hadde det vært hyggelig om dere som liker å lese sida kunne sponse sollia.net med et lite beløp, for nå har vi ordnet egen bankkonto og Vipps. Bankontonummeret er 1813.73.96242 og Vipps 903057. – Alle beløp, store som små, er kjærkomne og vil bidra til å holde sollia.net fri for annonser, cookies og andre irritasjonsmomenter.